Do Czesia.
Raz już się wypowiadałeś, nie mając pełnej wiedzy w temacie i jak to się skończyło? Później przepraszałeś Tomi28pl.
Skąd wiesz czy admin już wcześniej nie wiedział o tym co napisałem, a Ty dopiero ujrzałeś?
Pozwól że coś Ci wyjaśnie:
Gracze tutaj obserwują innych, to nie jest zabronione, a wręcz logicznie uzasadnione. W końcu chcemy wiedzieć
o konkurencji jak najwięcej (w realu jest identycznie). Czemu Cię to dziwi? Nie znasz reguł? To jest gra na pewnych zasadach
(trzeba mieć jakieś, prawda?) które respektujemy. A ty w jaką gre grasz? - róbcie tak jak ja chcę, bo inaczej będe oburzony?
Grając fair starasz się osiągnąć jak najlepszy wynik, chyba że Cię to nie interesuje ale przynajmniej wtedy oszczędź nam
swojego kwękania, że to inni są be , a Ty cacy.
Jeśli ktoś ewidentnie robi Cię w balona (tak jak Torgiren) to:
1 siedzisz cicho i biernie czekasz,
czy
2 działasz i mówisz o tym głośno
Z Twojej wypowiedzi wynika że wybierasz pierwszą opcję, czekając aż ktoś inny może to zgłosi i wtedy będziesz mógł
wylać na niego swoją frustrację.
A cóż to za pseudo-strażnik moralności i dobrych obyczajów. Nie oceniaj innych według siebie.
Co chciałeś uzyskać swoją wypowiedzią, bo napewno osiągnąłeś cel ale odwrotny od zamierzonego.
ps. donosicielstwo, kablowanie, obserwacja, a może inwigilacja, kolego w jakim towarzystwie się obracasz i troche wyluzuj