Produkcja jajek zerowa
Produkcja jajek zerowa
Moje kury przestały znosić jajka , aż się boję zatrudniać pracowników u krów bo pewnie będzie to samo ,tracę tylko energie i kasę za chwilę stanie mi cały handel z braku towaru , a pracowników zatrudniłam.
Będę żądać odszkodowania , bo to może mnie pozbawić 1 miejsca , na którym obecnie jestem.
Będę żądać odszkodowania , bo to może mnie pozbawić 1 miejsca , na którym obecnie jestem.
Re: Produkcja jajek zerowa
\daga pisze:Moje kury przestały znosić jajka , aż się boję zatrudniać pracowników u krów bo pewnie będzie to samo ,tracę tylko energie i kasę za chwilę stanie mi cały handel z braku towaru , a pracowników zatrudniłam.
O zal

on jest przeze mnie ignorowany , ale nawet tego nie jest w stanie pojąć i dalej jest uszczypliwy jak szczypiorek na wiosnę , bo myśli że jest dowcipny.
A ty co myslisz?:) ze kim jestes? Boginia ? Dobry Zartdaga pisze:on jest przeze mnie ignorowany , ale nawet tego nie jest w stanie pojąć i dalej jest uszczypliwy jak szczypiorek na wiosnę , bo myśli że jest dowcipny.

A najbardziej smieszna jestes z tekstem : "Bede zadac odszkodowania bo moze mnie to pozbawic 1 miejsca haha".Myslisz ze jak by mi zalezalo na 1 miejscu to odpuscilbym ci? No raczej nie.Stanalem specjalnie na 220 sztabkach i spowolnilem sie co dalo ci przewage bo nie chce tabletu

nie kłóćcie się dzieci!!!!!
Ciekawe? nikt tableta ni chce? hmmm W sumie ja też, wole kamerkę szpiegowską dlatego specjalnie 10 jestem. Bo jakbym chciał, to.....

Ciekawe? nikt tableta ni chce? hmmm W sumie ja też, wole kamerkę szpiegowską dlatego specjalnie 10 jestem. Bo jakbym chciał, to.....
No wlasnie hehe.Kazdy ma swoj cel upatrzony do osiagniecia i stara sie go zrealizoawacmpknap pisze:nie kłóćcie się dzieci!!!!!![]()

Sam się ośmieszasz , nigdy nie narzekałam że mi się krowy nie cielą , bo ich po prostu nie rozmnażam.
Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.
A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.
Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.
NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.
Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.
Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.
A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.
Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.
NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.
Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.